dusko_tosic_cz_slovan_2Tošić: Igrao bih i sa jednom nogom

 

Remi u Smederevu svakako je još jedan udarac crveno belima i ovoj generaciji fudbalera na samom startu sezone i nastavak neugodne tradicije po kojoj Zvezda u prvom kolu šamnpionata u poslednjih nekoliko godina retko pobeđuje.

Jedan od onih koji su po svaku cenu želeli pobedu u Đurđevom gradu svakako je i levi bek Duško Tošić. Zvezdino pojačanje je poslednjih 15 minuta odigrao na sopstevnu odgovornost s obzirom da mu je krvnički start Ćerana ostavio rane od krampona po skočnom zglobu.

Povezana vest:  Prvi poraz Dunge, isključen Nejmar

Zvezdin lekarski tim je sanirao povredu i tražio izmenu od trenera Kristića, ali Tošić je insistirao da se vrati u teren.

– Dan posle meča ne mogu da hodam, teško se oslanjam na nogu. Rana je zaista duboka i velika. Pokidao me je kramponima. Ipak, tada sam želelo da igram i kad su me previli vratio sam se na teren da pokušam da pomognem. Želeo sam pobedu i nikakva posledica me nije zanimala. Ipak, pobeda se nije dogodila – kaže Tošić.

Povezana vest:  Selta iščupala bod kod kuće protiv Atletika

Iskusni levi bek ističe da gotovo nikada u karijeri nije odigrao meč u kojem se domaća ekipa tako grčevito brani a gost promaši mnogo zicera.

– Gledao sam snimak meča. Deprimirajuće je kakve smo šanse promašili. Zaista smo bili mnogo bolji, ali gol kao da je bio omađijan. Strašno.

Tošić sada gleda dalje.

Povezana vest:  Novi Pazar: Nema istupanja iz lige, pošteno do kraja

– Želim da zalečim povredu što pre i da igram protiv Inđije. Idemo dalje, sta ćemo. Sećam se da je Zvezda i kod Zenge startovala loše, pa je osvojila trofeje. Tek je počelo, ne treba da budemo nervozni sada nego jedinstveni. Biće pobeda dovoljno i golova – kaže Tošić.

PHOTO: ataimages.rs