harry redknappHari Redknap: Bio je ovo fantastičan poraz

 

Realno gledano ekipa Totenhema je razočarala na startu svog igranja u Evropi ove sezone. U prvoj utakmici četvrtog predkola Lige šampiona spremao im se poraz u Bernu. Nakon samo trideset minuta igre Jang Bojsi su protiv daleko renomiranijeg protivnika vodili sa 3:0 i uz sve to su nastavljali da napadaju i silno zabrinuli trenera londonske ekipe Harija Redknapa.

Povezana vest:  FIFA razmišlja o postupku protiv Hicfelda

-Ako tako nešto postoji, onda je ovo bio fantastičan poraz – rekao je Redknap nakon utakmice.

Pred kraj poluvremena je Basong smanjio na 3:1, a nadu u prolaz je definitivno potpalio pogotkom u završnici utakmice Rus Roman Pavljučenko.

-Počeli smo sporo, a oni su nas doslovno ubijali svojom igrom. Nisu nam dali da dišemo, nisu nam dali ni sekundu da dođemo sebi od svih šokova. Trčali su oko nas, gušili nas, stiskali – hvalio je suparničku igru Redknap.

Povezana vest:  Selektor Francuske: Nismo zaslužili poraz, u Bosnu idemo po bodove

-Prvo su pogodili stativu, a onda je krenulo. Na sreću, stvarno smo izvukli najbolji mogući rezultat u ovakvoj noći. Sada imamo utakmicu kući i moramo da dobijemo tak meč. Imaćemo svoje navijače, svoje okruženje i skroz verujem u prolaz – zaključio je trener Totenhema i dodao:

-Pre meča sam imao strašan osećaj. Bojao sam se, drhtao sam, isto sam video i na nekim igračima. Kasnije sam shvatio da je sve bilo sa razlogom.

Povezana vest:  Soldado sprečio iznenađenje u Valensiji