jelena_jankovic_SO_2010WTA MONTREAL

Jankovićeva: Nisam igrala svoju igru!

 

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u treće kolo turnira u Montrealu pošto je u noći između utorka i srede izgubila od 75. teniserke sveta Čehinje Ivete Benešove sa 0:2 u setovima (6:7, 3:6).

Jankovićeva je prvi nosilac na turniru, a u prvom kolu je bila slobodna.

Povezana vest:  AUSTRALIAN OPEN 2012, Paes i Štepanek sprečili rekord braće Brajan

-Nisam igrala svoju igru, posebno prilikom riterna. Loše sam igrala tokom dugih poena i pravila mnogo grešaka. Na poslednjih nekoliko turnira nisam igrala dobro, ali dala sam sve od sebe – rekla je Jankovićeva.

JJ je nastavila:

-Iveta je igrala veoma dobro. Mislim da ima mnogo samopouzdanja pošto je ovede već igrala mečeve (u kvalifikacijama) i oseća se dobro na terenu.

Povezana vest:  Tipsarević: Prošao sam agoniju, vraćam se za dva meseca

Benešova je do glavnog žreba turnira u Montrealu došla kroz kvalifikacije, a u trećem kolu igraće protiv pobednice meča Kimiko Date Krum iz Japana i Monike Nikulesku iz Rumunije.

-Ovo je svakako najveća pobeda u mojoj karijeri i veoma sam uzbuđena. Pokušavala sam da budem agresivna i koncentrisana i sve je bilo dobro. Morala sam da se borim do kraja pošto stvari lako mogu da se preokrenu, ali srećna sam što sam uspela da na pravi način završim meč – rekla je Benešova.

Povezana vest:  AUSTRALIJAN OPEN 2011, Ćirić ispao u prvom kolu kvalifikacija