kleo_slavlje_polozena_11Kleo: Sledi 90 minuta za pobedu!

 

Posle dana pauze, fudbaleri Partizana nastavili su sa treninzima i pripremama za revanš meč protiv Anderlehta, koji je na programu za tri dana (24.avgusta 2010.) u 20.45 sati na Konstant Vanden Stok stadionu.

Sve pripreme na Zemunelu ovih dana usmerene su upravo ka pobedi i vidljivo je da svi fudbaleri žive za taj trenutak, a to iskazuju, kako svojim radom i treninzima na terenu, tako i u izjavama.

Povezana vest:  Azar: Runi idealno pojačanje za Čelsi

Jedan od njih je i čovek koji nemilosrdno pogađa protivničke mreže, a postigao je gol i u prvom meču sa Andrlehtom – Kleverson Gabrijel Kordova – Kleo.

-Pred nama je 90 minuta za pobedu koju želimo svim srcem i ne smemo da se branimo, a posebno ne smemo da gubimo koncentarciju ni jedne sekunde tokom meča. Video sam na prvom meču da smo mi i Anderleht, otprilike na istom nivou kvaliteta, a to znači da oni nemaju prednost u odnosu na nas. Posebno je važna činjenica što će nas na stadionu Konstant Vanden Štok bodriti mnogo grobara i pomoći nam da odigramo kako žele svi navijači, ali i ljudi iz kluba. Što se tiče odbrane Anderlehta, jesu dobri, ali ne toliko kao Krstajić – rekao je Kleo. – Ipak, moramo imati respekt prema njima, ali ih i non stop napadati i igrati svih 90 minuta na pobedu. Jednostavno, želimo da igramo u Ligi šampiona i ostvarimo naš san. Potrudiću se da opet postignem gol i ako mi to uspe, ne znam kako ću reagovati – verovatno ću “poludeti” od sreće…
PHOTO: ataimages.rs