partizan_u_avionuPLEJOF LIGE ŠAMPIONA

Crno beli stigli u Brisel

 

Ekspedicija Partizana krenula je put Brisela u nedelju uveče, dva dana pre odlučujuće meča za ulazak u Ligu šampiona. Trener Stanojević poveo je 20 momaka, od kojih će odrediti 18-toricu spremnih da u utorak veče na stadionu Constant Vanden Stock vojuje bitku sa domaćinima za slavu i počasti, a bogami i za dobrane prinadležnosti.

Na spisku su:

– Golmani: Radosavljević i Ilić;

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Slovaci debituju na Mundijalu

– Odbrana: Miljković, Stevanović, Stanković, Jovanović Marko, Krstajić, Lazevski, Nastasić;

– Sredina terena: Petrović, Tomić, Moreira, Ilić, Davidov, Brašanac, Smiljanić;

– Napad: Kleo, Bogunović, Šćepović, Iliev.

U Beogradu su ostali: Bane Jovanović (lakša povreda), Živković (treći golman), Babović, Mijić i Kizito (povreda)…

Crno beli će u Briselu imati veliku podršku svojih navijača, jer je put Brisela iz Beograda i mnogih gradova Evrope, krenuo veliki broj Grobara, koji će pokušati da umanje navijačku prednost koju donosi domaći teren.

Povezana vest:  KPR poslao Đibrila Sisea na pozajmicu u Al Garafu

Večeras od 20,00 sati, crno beli će održati oficijelni trening, a pola sata ranije, trener Stanojević će pred medije, kako bi izneo svoja očekivanja pred sutrašnji meč.

Na sutrašnjem meču, fudbaleri crno belih nositi crni flor oko ruku, kao znak odavanja pošte preminuloj legendi Partizana, Stjepanu Bobeku.

Meč plej ofa za ulazak u Ligu šampiona između Anderlehta i Partizana igraće se na stadionu Constant Vanden Stock u Briselu (nije Hejsel na svu sreću) od 20,45 časova, a vodiće ga sudijska družina (šestoro njih) sa starim znancem Partizana (ne po dobrom) na čelu povorke – Krejgom Tomsonom. Delegat meča je čuveni Rene Eberle. Pošto je meč dobio epitet „visokog rizika“, tu je i specijalni posmatrač za bezbednost – Viliam Mek Dugal iz Škotske.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Tošić opet na Old Trafordu, Mažić deli pravdu u Lisabonu