lazevski_partizan_i_novakovic_indjijaDEBITANT U JELEN SUPER LIGI

FK Inđija: Tek smo počeli

 

Premijerna superligaška utakmica na inđijskom stadionu protiv Crvene zvezde okupila je oko 4.500 navijača koji su napunili tribine Gradskog stadiona. Rano vođstvo gostiju dodatno je opteretilo domaćine, koji do kraja prvog poluvremena nisu uspeli da se vrate u ravnotežu. prethodno, u prvom kolu, fudbaleri Inđije igrali su na stadionu Partizana. dva najjača protivnika u dva kola…

Povezana vest:  Zvezda počela pripreme za prolećni deo sezone

U nastavku meča inđinčani su se „probudili“, a Bubalo i Batioja ozbiljno su pripretili crveno belima, međutim, nedostatak sreće i sjajne intervencije golmana Stamenkovića spasili su gol gostiju.

-Ne mogu da prežalim što se nisam upisao u listu strelaca, Ljubinković je odlično centrirao u 65. minutu, šutirao sam glavom ali je Stamenković reagovao neverovatnom brzinom. Sputali su nas renome protivnika i ambijent na početku meča, ali smo u drugom poluvremenu bili čak i dominantniji – kaže Bubalo.

Povezana vest:  Zvezda 11. jula počinje pripreme za novu sezonu, radi se na pojačanjima

Konačni ishod meča nije razočaranje za Inđiju.

-Imali smo zadovoljstvo da igramo pred krcatim gledalištem. Iz susreta sa Partizanom i Zvezdom izvukli smo važne pouke i uverili se da možemo da se nadmećemo sa najboljim ekipama. Dolaze utakmice sa nama ravnim protivnicima. Neće biti lakše u nastavku, ali smo spremni na iskušenja i neizvesnost. Imamo kvalitet da izdržimo teret superligaškog nadmetanja – kažu u FK Inđiji.

Povezana vest:  Mario Žardel potpisao za bugarsku ekipu Černomore

PHOTO: ataimages.rs