Mediji: Aguero, Vilja i Runi na meti Reala

 

spanija_logoFudbalski klub Real Madrid već razmišlja o pojačanjima za narednu sezonu, a najozbiljnije se razmatra pozicija napadača za koju postoji tri kandidata: Serhijo Aguero, David Vilja i Vejn Runi, prenosi danas španska štampa.

Dnevnik Marka navodi da je prioritet Reala dovođenje Aguera, člana drugog velikog madridskog kluba Atletika. Aguerov ugovor sa Atletikom ima i klauzulu po kojoj bi svaki zainteresovani klub za 21-godišnjeg Argentinca morao da izdvoji 60 miliona evra.

Povezana vest:  Fudbaleri Nigerije traže veći bonus

Kupovina 28-godišnjeg Vilje je, ipak, mnogo teži zadatak, pošto Valensija za tog španskog reprezentativca traži ccak 120 miliona evra.

Treći kandidat je Runi, ali je veliko pitanje da li bi trener Mančester junajteda Aleks Ferguson pustio engleskog reprezentativca da pojača Real, samo godinu dana pošto je u istom smeru otišao i Portugalac Kristijano Ronaldo.

Povezana vest:  Partizan pušta u prodaju komplete karata za Ligu Evrope

Izvesno je samo da će pojačanja biti, pošto će ugovor sa Realom isteći Holanđaninu Rudu van Nistelroju, dok je budućnost kapitena Madriđana Raula neizvesna zbog njegove 32 godine.