partizan_OFK_slavlje_proslava_titule (3)3. KOLO JELEN SUPERLIGE

OFK Beograd dočekuje Partizan

 

Posle svih uzbuđenja proteklih dana i ulaska u Ligu šampiona, fudbaleri Partizana se vraćaju polako u realnost, gde ih očekuje utakmica 3. kola na Staroj Karaburmi protiv OFK Beograda.

Domaćini su prošle godine zauzeli 3. mesto na tabeli, ušli u kvalifikacije Lige Evrope i u dvomeču sa turskim Galatasarajem “osvetlali obraz”. Ispali jesu, ali su ostavili odličan utisak, stekli dodatno samopouzdanje i sada osokoljeni dočekuju crno-bele na svom bunjištu. Trener “Švaba” Đurđević spada u red (kao i Stanojević) mladih trenerskih lavova, koje ne znaju za kompromis, pa se može očekivati beskompromisan duel pored Dunava.

Povezana vest:  BBC: O'Nil nasleđuje Trapatonija

U Partizanu pak, sve snage preusmeravaju ka Jelen Super ligi, gde moraju da ispune onaj bitan uslov (titula šampiona) kako bi i sledeće godine mogli da se ponovo nadaju Ligi šampiona. Sećanje na 2003. godine kada je Partizan isto tako igrao Ligu šampiona i prvenstvenih mečeva posle utakmica Lige šampiona, poziva na “debeo” oprez. Oprez da, poštovanje da, ali snishodljivost – ne. Partizan je takođe dobio veliku inekciju dodatnog adrenalina prolaskom u Ligu šampiona, pa se očekuje da vidimo jedan novi, rasterećeni “Parni valjak”, koji će, bez obzira na umor od meča u Brisleu i dosta povređenih igrača, u nedelju krenuti po nova 3 boda.

Povezana vest:  Liverpul još zabrinut zbog štete koju mu je naneo Suarez

Partizan i OFK Beograd dosada su odigrali 109 mečeva, a bilans izgleda ovako – 21 pobeda OFK Beograda, 28 nerešenih mečeva i 58 pobeda FK Partizan uz gol razliku 109:224.

Utakmica između OFK Beograda i Partizana biće odigrana u nedelju 29.8.2010. u 17.00 časova, a ulaznice se mogu kupiti na blagajnama stadiona Partizan u subotu od 10.00h do 16.00h.

Povezana vest:  Baloteli i De Rosi definitivno bez poziva u reprezentaciju

Cene ulaznica su:

– sever 400 dinara

– Istok/zapad 500 dinara