jose-mourinho_1Žoze Murinjo: Raul može odmah da dođe i bude moj pomoćnik
Od 1994. pa sve do ove godine Raul je bio fudbaler madridskog Reala. Svojim se igrama uspeo i do kapitenske trake da bi pred početak ove sezone ostvario prvi transfer u karijeri.
Potpisom za Šalke iz Gelzenkirhena sjajni je napadač započeo novo poglavlje u svojoj itekako uspešnoj karijeri, ostavivši iza sebe teško dostižno nasleđe u „kraljevskom klubu“ čiju je trenersku klupu u letnjim mesecima preuzeo Žoze Murinjo.
Prvo što je Portugalac uradio po dolasku na Santijago Bernabeu, kada je u pitanju igrački kadar, seo je za isti stol s Raulom i popričao s njime. Iz njegovih se reči moglo shvatiti kako nije on pokazao izlazna vrata španskom napadaču, ali verovatno mu nije ni mogao obećati punu minutažu što je rezultiralo rastankom igrača i kluba.
Ipak, iz svake Murinjove rečenice u kojoj spominje Realovu legendu curi isključivo poštovanje, pa je tako i sada naglasio koliko ga ceni.
-Raul jako voli fudbal i zato je potpisao dvogodišnji ugovor sa Šalkeom. Vidim ga jednog dana kao mog zamenika u Realu, a što se mene tiče može odmah doći i pomoći mi u vođenju tima. Poziv stoji kada god on to poželi – rekao je Murinjo.
Povezana vest:  STRELCI JELEN SUPER LIGE, Kleo naj strelac prvog dela Super lige