aleksandar_stanojevic_trening_pynikJELEN SUPERLIGA

Stanojević: Prvenstvo je, ipak, najznačajnije

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da ekipa mora da zaboravi na uspeh protiv Anderlehta i plasman u Ligu šampiona i okrene se duelu protiv OFK Beograda, jer je prvenstvo Srbije prioritet crno-belih.

-Tek juče smo krenuli u ozbiljnu analizu, jer nam prethodni period nije dozvoljavao da razmisljamo o OFK Beogradu. Sada smo zaboravili Anderleht i upalili alarm. Znamo šta nam znači domaće prvenstvo, sada moramo da pokažemo karekter. Verujem u ovu ekipu, a uspeh u Ligi šampiona je samo vetar u leđa – kazao je Stanojević.

Povezana vest:  Vojvodina ubedljiva protiv Spartaksa

Fudbaleri OFK Beograda poručili su da neće zazirati od branioca titule.

-OFK Beograd ima pravo da preti. Prošle godine su bili trećeplasirani, a dobro su se pokazali u Evropi. Igraju na svom stadionu i dobro je da u našem prvenstvu bude što više ovakvih derbija – objasnio je Stanojević.

Strateg Partizana rekao je da je nekoliko igrača umorno, a da zbog povreda najverovatnije neće moći da računa na Sašu Ilića i Almamija Moreiru.

Povezana vest:  Povredili se Ćavi, Ronaldo i Dijara

-Miljan Smiljanić i Ivica Iliev su umorni od Brisela, ne zaboravite da nisu prošli cele pripreme. Ilić je pod upitnikom zbog povrede iz Belgije, a ni za Moreiru još ne znamo da li će moći da igra. Džozef Kizito se vraća u trenažni proces, nadam se da će biti spreman za meč sa Hajdukom sledećeg vikenda – naveo je Stanojević.

Povezana vest:  Eriksen ostaje u Totenhemu do 2020.

Partizan je do sada odigrao jedan prvenstveni meč i zabeležio pobedu protiv Inđije, dok je OFK Beograd upisao pobedu i poraz. Duel OFK-a i Partizana u trećem kolu Super lige igra se sutra od 17 sati na Karaburmi.