raul_mirales_portugalLiverpul zaintesovan za Raula Mireleša kao zamenu za Maskerana

 

Po navodima mnogih izvora izgleda da će se ovog vikenda finalizirati dolazak Argentinca Haviera Maskerana, veznog fudbalera Liverpula, u Barselonu.

Dugo je klub s Enfielda odolevao ponudama za kapitena argentinske reprezentacije, ali je ipak pokleknuo pred ponudom katalonske ekipe, koja navodno iznosi 22 miliona evra odštete.

Povezana vest:  Kuzmanović bi mogao da se vrati u Bundesligu

Tri godine je ovaj 26-godišnjak igrao u Liverpulu, koji se odmah bacio u potragu za igračem na istoj poziciji, što dodatno potvrđuje vesti da je Maskerano na sigurnom putu odlaska.

Po navodima The Guardiana Liverpul je stupio u kontakt s Portom i zainteresiran je za 27-godišnjeg Raula Mireleša, portugalskog reprezentativca. Ponuda za tog igrača iznosi 13 miliona evra, a u engleskom Premierligašu su uvereni da neće biti nikakve komplikacije oko dolaska tog igrača, te se njegovoj premijeri nadaju već 12. septembra kada Liverpul igra protiv Birmingema.

Povezana vest:  Meč Trabzon - Fenerbahče prekinut zbog navijačkih nereda

Inače, Raul Mireleš je po mnogim ocenama bio najbolji portugalski fudbaler tokom nedavnog Svetskog prvenstva na jugu Afrike.