KADU_CZ_JAGJELEN SUPERLIGA SRBIJE

Kadu doneo Zvezdi pobedu protiv Jagodine

 

KALUDJEROVIC_CZ_JAGFudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Jagodine sa 2:1 u poslednjoj utakmici trećeg kola Super lige Srbije. Crveno-beli su imali inicijativu na početku utakmice, a odličnu priliku za domaćina propustio je Miloš Trifunović već u petom minutu.

Samo pet minuta kasnije Andrija Kaluđerović je iz izgledne pozicije šutirao pravo u golmana gostiju, ali je u 27. minutu bio veoma spretan i postigao vodeći pogodak za Zvezdu. Jagodinci su u 40. minutu mogli da izjednače, pošto je glavni arbitar dosudio penal posle prekršaja Dejana Milovanovića nad Srđanom Novkovićem.

Povezana vest:  Kojl: Naredna 24 sata ključna za Muamabu

Gosti, ipak, nisu izjednačili jer je Milan Bojović sa 11 metara poslao loptu preko gola. Ono što im nije pošlo za rukom u završnici prvog poluvremena, Jagodinci su upeli da urade u 56. minutu, kada je Dejan Đenić izbegao ofsajd zamku i sa 12 metara poslao loptu iza leđa Saše Stamenkovića.

Nakon primljenog gola igrači Zvezde zaigrali su mnogo ofanzivnije, a u 61. minutu čuvar mreže Jagodine je loptu zaustavio na gol-liniji posle šuta Trifunovića.

Povezana vest:  Zajednica: Sve je regularno i u duhu fer-pleja

Crveno-beli su do pobede i nova tri boda ipak došli u 72. minutu, kada je centrirao rezervista Ognjen Koroman, a Brazilac Kadu polu-volej udarcem sa šest metara zatresao mrežu. Za domaću ekipu u drugom poluvremenu debitovao je štoper Danijel Mihajlović, koji je u Zvezdu došao baš iz Jagodine.

PHOTO: ataimages.rs