vermezovic_par_jag_(1)

Vermezović: Pobedili smo jer smo imali igrača više
 
Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je njegov tim pobedio zato što je OFK Beograd ostao bez jednog fudbalera u meču četvrtog kola Super lige.
-U prvom poluvremenu nismo igrali dobro. Mislim da je ključan trenutak bio to kada je OFK Beograd ostao sa igračem manje, tako da smo mi u druom delu mogli da prikažemo svoju igru – rekao je Vermezović novinarima na Karaburmi.
OFK Beograd je poveo, a onda je Marko Petković dobio drugi žuti karton, Partizan je zaigrao bolje, a „romantičari“ su svojim greškama omogućili gostima pobedu od 3:1.
-Znali smo da će utakmica biti teška, posle našeg fizičkog I psihičkog pražnjenja protiv Tromsea – kazao je Vermezović.
Trener OFK Beograda Stevica Kuzmanoski imao je nešto drugačije mišljenje od svog kolege.
-Utakmica je bila teška i dobra…Ne mislim da je ključni trenutak bio kada smo ostali sa igračem manje, već kada je Milan Rodić nesmotreno reagovao i omogućio Partizanu da izjednači – rekao je Kuzmanoski.
Rodić je glavom hteo da doda loptu svom golmanu Milanu Lukaču, ali nije to uradio dovoljno jako, tako da je Lazar Marković ukrao tu loptu i doneo Partizanu izjednačenje.
-Odigrali smo dobro, ali je igrač manje svakako hendikep. Mogli smo u  drugom poluvremenu iz nekih situacija da možda postignemo još jedan gol – rekao je Kuzmanoski.

 

Povezana vest:  Grupa B: Pobede Barselone i Intera