aleksandar_lukovic_1_vs_ganaKVALIFIKACIJE ZA EP 2012

Fudbaleri otputovali na Farska Ostrva, Luković optimista

 

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Luković rekao je danas da je cilj ekipe da osvoji svih šest bodova u utakmicama protiv Farskih Ostrva i Slovenije na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Reprezentacija Srbije i stručni štab otputovali su danas u Toršavn, gde će u petak od 19 sati igrati prvu utakmicu u kvalifikacijama protiv Farskih Ostrva. Sa ekipom je otputovao i fudbaler CSKA iz Moskve Zoran Tošić, koji je prethodnih dana bio bolestan.

Povezana vest:  Prijave protiv ugostitelja zbog prodaje alkohola

-Zahlađenje je dobro došlo jer putujemo na Farska Ostrva gde nas očekuje prilično hladno vreme. Cilj su nam pobede u oba meča, a do njih ćemo stići samo maksimalnim pristupom. Tako bi trebalo da shvatimo i meč protiv Farskih Ostrva, jer danas, kao što svi znamo, nema lakih protivnika – rekao je Luković.

Povezana vest:  Vojvodina ubedljiva protiv Spartaksa

Novi fudbaler ruskog Zenita rekao je da nije potpuno spreman za predstojeću utakmicu i istakao da je atmosfera u ekipi dobra.

-Nisam 100 odsto spreman jer sam odigrao jednu utakmicu. Koncentrisani smo samo na predstojeće mečeve. Ne razmišljamo više o Mundijalu I svemu onome što se dešavalo u avgustu oko selektora – rekao je on.

Povezana vest:  Ranijeri: Nismo se trudili kao tim

U utakmici drugog kola Grupe C, u utorak 7. septembra od 20.30, Srbija će na stadionu Crvene zvezde igrati protiv Slovenije.