koroman_i_tosic_marakanaZAVRŠEN LETNJI PRELAZNI ROK

U Zvezdi ravnaju račune

 

Letnji prelazni rok je završen 31. avgusta i na Marakani mogu da se svode računi. Prodati su Dejan Lekić i Vujadin Savić u Osasunu odnosno Bordo, a početak sezone je pokazao da će svi fudbaleri koji su stigli ovog leta igrati standardno i biti zaista pojačanja za naš klub. Najveća nepoznanica za navijače svakako je reprezentativac Gane Li Adi čiji se debi očekuje tek za dve nedelje kad se završi reprezentativna pauza.

Povezana vest:  Stiv Klark novi menadžer Vest Bromviča

Od 20. juna do 31. avgusta na Marakanu su stigli: Dejan Milovanović, Ognjen Koroman, Duško Tošić, Marko Vešović, Vladan Binić, Andrija Kaluđerović, Danijel Mihajlović i Li Adi.

Spisak onih koji su otišli sadrži i igrače koji su prodati, i one kojima je ugovor istekao, ali i one koji su otišli na pozajmicu ili se na njih ne računa za najbolju ekipu.

Povezana vest:  Srbija u novembru igra protiv Meksika u Hondurasa

Dakle, otišli su: Saša Radivojević, Ivan Ranđelović, Nikola Lazetić, Dejan Lekić, Vujadin Savić, Nemanja Obrić, Branimir Subašić.

Na pozajmici su: Ognjen Vranješ (Šerif Moldavija), Nemanja Nikolić (Spartak Subotica), Miloš Reljića (BSK Borča), Marko Mugoša (Budućnost Podgorica), Nenad Srećković (Napredak Kruševac).

Šansu čekaju Blažić, Cvetković, Vasiljević, Malović, Mijović.

Prelazni rok je dakle gotov i Crvena zvezda će sa postojećim snagama jurišati na pobede, do januara kad je novi prelazni rok.

Povezana vest:  Remi Zvezde i Milana, Pavkov u 93. "obrisao" greške Pankova