aleksandar_stanojevic_vs_helsinkiZAOSTALI MEČ JELEN SUPER LIGE

Partizan sa Stojkovićem napada Hajduk i lidersku poziciju

 

Fudbaleri Partizana sutra na svom stadionu igraju protiv Hajduka iz Kule u zaostaloj utakmici drugog kola Super lige, a pobeda bi crno-bele, na čijem golu će debitovati Vladimir Stojković, dovela na prvo mesto na tabeli.

-Pobeda u ovoj utakmici daće nam šansu da budemo prvi na tabeli. Sutra će šansu dobiti i novajlije i igrači koji su do sada imali manju minutažu. Želim da vidim na koga možemo da računamo – kazao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Tores: Dokazaću da zaslužujem mesto u reprezentaciji

Veliku pažnju javnosti krajem prošle nedelje izazvao je dolazak bivšeg golmana Crvene zvezde Vladimira Stojkovića u Partizan, a trener crno-belih kazao je da nema dilemu ko će da čuva mrežu.

-Odlučio sam, braniće Stojković. Doveli smo ga u Partizan da bi branio – naveo je on.

Pored Stojkovića šansu će verovatno dobiti i Mohamed Kamara, pojačanje iz Helsinkija.

-Nismo imali mnogo vremena, odradio je tek nekoliko treninga. Pokušaćemo Kamaru malo više da približom protivničkom golu, iako to do sada nije bila njegova pozicija – kazao je Stanojević.

Povezana vest:  Grant: Borac iz Čačka me podseća na Vest Hem

Strateg Partizana ponovio je da nema konflikt sa Portugalcem Almamijem Moreirom, koji zbog povrede ne igra prethodne dve nedelje.

-Nema nikakve enigme… On se još ne oseća spremnim da igra i ja potpuno verujem u to. Nadam se da će se vrlo brzo vratiti na teren – kazao je Stanojević.

Trener Partizana sutra neće moći da računa na Radosava Petrovića i Nemanju Tomića koji imaju obaveze u A reprezentaciji Srbije, kao ni na mladog reprezentativca Marka Jovanovića.

-Hajduk je pred početak sezone doživeo neke turbulencije sa trenerom, ali im se poslednjeg dana prelaznog roka vratilo nekoliko igrača. Bićemo obazrivi, Hajduk je uvek motivisan protiv jakih ekipa – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Ćavi zaražen korona virusom

Stanojević će na sutrašnjoj utakmici biti i bez Stefana Savića (reprezentacija Crne Gore) i Aleksandra Lazevskog (reprezentacija Makedonije). U timu neće biti ni Kamerunca Pjera Boje, koji mora da radi na fizičkoj spremi.

Utakmica Partizan-Hajduk igra se sutra od 20 sati na stadionu u Humskoj. Partizan je zabeležio pobede u oba dosadašnja meča u Super ligi, dok je Hajduk bez bodova.