Kraj prelaznog roka u Crvenoj zvezdi

 

ivan_adzic_fk_czU Crvenu zvezdu je 30. decembra stiglo i peto zimsko pojačanje, shodno najavama sportskog direktora Ivana Adžića. Ipak, prvi sportski operativac našeg kluba najavljuje da će početkom godine na Marakanu stići i levi bek.

– Dogovoren je transfer levog beka iz Rudara (Pljevlja). Reč je o Stevanu Reljiću (23). Radi se o ofanzivnom levom beku, kojima ima brzinu i izrazito jak šut. Posle Nove godine putujem u Crnu Goru na definisanje detalja i posle toga ćemo napraviti promociju igrača – kaže Adžić.

Povezana vest:  Partizan danas protiv Udinezea

Utisak je da ste uradili sve što ste zamislili u prelaznom roku?

– Tako je. Rekli smo da će do Nove godine sve biti gotovo i gotovo je. Mogu da kažem da smo završili posao i da će ekipa u ovom sastavu početi pripreme 9. januara. Do promene plana može doći jedino ako se na tržištu pojavi igrač vanserijskih sposobnosti koga možemo da dovedemo. Dakle, prelazni rok je okončan. Uspešno, naravno. Doveli smo sve igrače koje smo želeli da dovedemo – kaže Adžić.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Derbi u Dortmundu, Milan na teškom ispitu u Malagi

Mislite li da će Zvezda jača ući u nastavak takmičenja?

– Apsolutno. Ipak, osnovni zadatak svakog novajlije je da se uklopi u postojeći kadar i posebno u postojeću atmosferu u svlačionici, na koju smo ponosni. Nadam se da će šef struke imati „materijala“ za još bolji rad i uspehe.

Stručnjaci posebno komentarišu povratak Miloša Reljića, Zvezdinog deteta koje je bilo na kratko u Sremu i oporavljao se od povrede?

Povezana vest:  Arsenal se protivi osnivanju Evropske Super lige

– Jedva čekam pripreme i pripremne utakmice da vidim tog igrača. Radi se o velikom talentu, koji je imao nekoliko nesrećnih okolnosti i nije napredovao shodno očekivanjima. Sada će dobiti šansu i neka je iskoristi. On je takođe pojačanje, ali nismo ga predstavljali jer nikada i nije dolazio iz Zvezde – kaže Adžić i dodaje – Predstaviće se sam na proleće, kao i čitav tim, nadamo se.