milan_vilotic_fk_cz_1Vilotić u Beogradu, dobro se oseća

 

Fudbaler Crvene zvezde Milan Vilotić izjavio je danas da se dobro oseća posle prošlonedeljne operacije u Bolonji gde mu je odstranjeno tumoroidno tkivo sa desne lopatice.

-Osećam se dobro. Doktori kažu da je operacija uspela i da više ne treba da imamo brige kakve smo imali pre nje. Želim da zahvalim svim lekarima koji su učestvovali u dijagnostikovanju i lečenju. Zaista su učinili veliki napor i hvala im na tome – rekao je danas Vilotić.

Povezana vest:  Remi Njukasla i Stouka

Portparol Zvezde Marko Nikolovski novinarima je kazao da je 24-godišnji Vilotić sinoć doputovao u Beograd, da će mu za oko 20 dana u Beogradu biti skinuti konci, a da će za 45 dana imati kontrolu u Bolonji.

-Veliku zahvalnost upućujem mojoj Zvezdi, navijačima najvećeg kluba u Srbiji, ali i navijačima svih ostalih klubova, kao i mojim saigračima i protivnicima na terenu, reprezentativcima Srbije. Hvala vam svima na brizi i ljudskom odnosu. Predstoji mi oporavak pod nadzorom doktora u kojem ću biti disciplinovan i strpljiv, a onda se vidimo i na terenu – naveo je Vilotić.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultat i tabela srpskog prvenstva