jose_morinho_trener_intera_portretŽoze Murinjo: Pobeda protiv Osasune bila je laka

 

Portugalski strateg na klupi Real Madrida Žoze Murinjo u subotu uveče je upisao prvu pobedu u španskom fudbalskom prvenstvu kao trener kraljevskog kluba. Nakon remija bez golova na gostovanju kod Majorke u prvom kolu, Real je u drugom kolu Primere na Santiago Bernabeu pobedio Osasunu sa 1:0 golom Rikarda Karvalja iz 48. minute.

Povezana vest:  FK Palermo prodat za 10 evra londonskoj kompaniji

Iako je pobeda nad slabašnim protivnikom izražena tek jednim golom razlike, Murinjo tvrdi da rezultat nije bio pravi pokazatelj rasporeda snaga na terenu.

-Ovo je za nas bila laka pobeda. Kasiljas zapravo nije imao potrebe za nijednom reakcijom. Nismo odigrali sjajnu utakmicu i bili smo bolji u drugom poluvremenu nego u prvom. Sretan sam sa činjenicom da smo osvojili tri boda i da smo u potpunosti kontrolisali utakmicu. Sa klupe nisam osetio ni pritisak ni strah kod igrača, ali još nismo došli do efikasnosti u napadu kakvu smo u prošlosti imali na Santiago Bernabeuu – rekao je Murinjo, čiju su ekipu Realovi navijači na odmor na poluvreme ispratili sa blagim negodovanjem.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA, REZULTATI, Plzenj i Steaua završili posao, Dević junak Metalista

-Navijači sigurno žele da vide više, a tako i ja. Navijači su ti koji me plaćaju i ja moram naporno da radim i da ih zadovolji. Nikada neću reći nednu reč protiv njih. Mogu oni da mi se sviđaju ili ne, ali svakako bih voleo njihovu podršku. Ali nikad ih neću kritikovati, već ću uvek uvažiti njihovo mišljenje – dodao je Portugalac.

Povezana vest:  Iznenada umro fudbaler rezervnog tima Lokomotive iz Moskve