jose_morinho_trener_intera_portretReal za, Murinjo nije siguran

 

Predsednik Portugalskog fudbalskog saveza (FPF) Žilberto Madail izjavio je da projekat Murinjovog jednokratnog preuzimanja reprezentacije nije rešen, ali da nije ni izgubljen. U Madrid je Madail u četvrtak doputovao sa željom da opipa puls Realovog predsednika Florentina Pereza i portugalskog trenera madridskog kluba Žozea Murinja, a u vezi njegovog privremenog preuzimanja posrnule portugalske reprezentacije.

Povezana vest:  Rouz: Rekao sam porodici da ne ide na SP u Rusiju zbog rasizma

Murinja Portugalci žele za oktobarske kvalifikacione utakmice protiv Islanda i Danske, nakon što su na startu, u mečevima sa Kiprom (kući) i Norveškom (u gostima), uhvatili samo bod. Rezultatska katastrofa koštala je posla selektora Karloša Keiroša.

Prema izjavi predsednika Madaila, saradnja sa Murinjom za sada nije dogovorena, ali dve strane će kontaktirati opet. Real je, čini se, čak i otvoreniji za odlazak svog stratega od Murinja samog.

Povezana vest:  A8 Vukovi kolo vode u planetwin365 superligi

-U Realu su se ponašali vrlo kooperativno naspram našeg predloga. Dok Real nema problema sa kratkoročnim korišćenjem njihovog trenera, Murinjo je rezervisan jer je u punoj meri koncentrisan na posao u Realu i ne želi tu skoncentrisanost da naruši – rekao je Madail za Marku.