jose-mourinho_1Real ipak neće pustiti Murinja na porugalsku klupu

 

Predsednik Real Madrida Florentino Perez neće dopustiti treneru Žozeu Murinju da nakratko preuzme kormilo portugalske fudbalske reprezentacijom u oktobarskim kvalifikacionim susretima protiv Danske i Islanda.

Prema pisanju portugalskog dnevnika A Bole, a i prema najnovijim informacijama madridske Marce, predsedniku kraljevskog kluba ne pada napamet da pušta trenera na desetak dana van tima, na sasvim drugo radno mesto.

Povezana vest:  Mamić:Vučić me pitao kada ću doći u Zvezdu

Ti se navodi značajno suprotstavljaju izavi predsjednika Portugalskog fudbalskog saveza (FPF) Gilberta Madaila, koji je rekao da su njegov predlog u Realu dočekali izuzetno srdačno i otvoreno.

Definitivne odluke o posuđivanju ponajboljeg svetskog trenera Portugalcima, koji su katastrofalno startovali u kvalifikacije za Euro 2012. godine izvukavši tek bod iz dvoboja s Kipranima i Norvežanima, još uvek nema.

Povezana vest:  Zamer: Samo Riberi može da osvoji Zlatnu loptu

Murinjo je španskim novinarima iskreno priznao:

-Kao ponosni Portugalac koji želi dobro reprezentaciji svakako ne mogu predsedniku Madailu reći ne, ali mu također ne mogu reći ni da, s obzirom na činjenicu da sam zaposlen u Real Madridu. Odluka je na rukovodstvu kluba. Samo želim da istaknem da Real ima puno pravo zabraniti mi odlazak, i da mi se to čini najlogičnijom mogućom reakcijom.

Povezana vest:  Ibrahimović: Barselona je najbolja na svetu