javier_zanettiHavijer Zaneti: Želimo rekordni, šesti uzastopni naslov

 

Osvoji li Interova ekipa naslov šampiona i u ovoj sezoni, biće joj to šesti uzastopni. Rekordan je to rezulata za italijansku Seriju A i rasplet kakvom se nada kapetan tima Havijer Zanetti.

Prošlogodišnjim naslovom Inter je izjednačio Juventusov niz 30-ih godina prošloga veka, a sada na tom tronu želi da stoji sam.

Povezana vest:  Juventus prvi po zaradi, Lester ispred Reala

-Pobedimo li u prvenstvu koje je tek započeto, stići ćemo do šestog uzastopnog naslova. To bi bio rekord. Neće biti lako, ali tima ima sve potrebno za takav uspeh – rekao je Zaneti koji je, kao i ostatak tima, još uvek u fazi privikavanja na rad trenera Rafaela Beniteza.

-Mudar je, a kao i svi treneri ima svoje ideje. Trudi se da nam ih usadi, ali nas istovremeno sluša. Najvažnije je da ga sledimo – dodaje Argentinac s više od 700 utakmica za Interovu ekipu.

Povezana vest:  Mančester Siti nudi 80 miliona evra za Pogbu

O Zlatanu Ibrahimoviću, višegodišnjem saigraču, a sada članu omraženog gradskog rivala Milana, dodao je:

-Svi sami donosimo odluke. Uvek sam govorio da smo, kada je bio delom Intera, igrali dobro i mnogo toga osvojili. Potom je poželeo da stekne novo iskustvo odlaskom, što se mora poštovati. Sada je deo Milanove ekipe, ali ne smemo da mislimo o njemu, već o nama samima. Teren je mesto na kojem će biti odlučeno ko je bio u pravu.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Subotičani bolji od OFK Beograda, prve pobede Novog Pazara i BSK Borče