dejan_djurrdjevic_ofk_beograd_1JELEN SUPERLIGA

OFK dočekuje Inđiju

 

U subotu, od 16,30, u okviru petog kola ovogodišnjeg šampionata, OFK Beograd dočekuje, na svom, Omladinskom stadionu, debitanta u najkvalitetnijem takmičenju – ekipu FK Inđije.

Posle pobede prošle nedelje na gostovanju u Kuli, Ofkovci su povratili samopouzdanje nakon dva prethodno vezana poraza, i svi u klubu veruju da je ovo početak pobedničke serije, imajući u vidu da su u naredne dve utakmice domaćini Inđiji i Radu, a u sredu se igra utakmica 1/16 finala kupa Srbije protiv Teleoptika u Zemunu.

Povezana vest:  Birof: Moramo oprezno protiv Danske

Ono što je najvažnije u taboru plavo belih je da trener Đurđević može da računa na skoro kompletan igrački kadar, i da osim napadača Popovića, koji je istegao ložu, nema povređenih, kao ni kažnjenih igrača.

Mogući sastavi timova:

OFK Beograd: Šaranov, Planić, Kecojević, Nikolić, Rodić, Radivojević, Krstić (Marković), Trivunović, Simić, (Žeravica), Injac, Milić. Trener: Dejan Đurđević.

FK Inđija: Poleksić, Novaković, Ljubinković, Dubljević, Jakšić, Kostić, Vejnović, Čovilo, Isidorović, Batioja (Vučetić), Bubalo. Trener: Momčilo Raičević.

Na konferenciji za novinare javnosti su se obratili šef struke Dejan Đurđević, kao i desni bek Petković, koji je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor u karijeri.

Povezana vest:  Zdenjek Zeman novi trener Peskare

-Posle velike pobede u Kuli, svi imamo istu želju i cilj da se nastavi sa pobedničkom serijom, a raspored nam ide na ruku da to i ostvarimo, jer smo domaćini u naredne dve utakmice, posle čega, ako ostvarimo planirano, možemo opuštenije da idemo na gostovanje u Čačak. – otpočeo je svoje izlaganje popularni Švaba i nastavio – Do ostvarenja tog cilja neće nam biti nimalo lako jer za protivnike imamo itekako kvalitetne protivnike, no raduje što naredne mečeve dočekujemo u skoro kompletnom sastavu.

Povezana vest:  Bolt doputovao u Sidnej na treninge sa fudbalskim klubom Mariners

Mladi Marko Petković, koji je uz još nekoliko mlađih igrača upravo potpisao profesionalni ugovor sa našim klubom imao je slično mišljenje:

-Očekujem da posle trijumfa u Kuli nastavimo sa pobedničkom serijom, no da bi to ostvarili moraćemo da damo sve od sebe, jer se samo takvim izdanjem može doći do novih bodova – zaključio je Petković.