rivaldoRivaldo: Ne vraćam se u Primeru

 

Najbolji fudbaler sveta iz 1999. godine u izboru FIFA-e i France Footballa, Brazilac Rivaldo, odbacio je medijska nagađanja da se vraća aktivnom takmičarskom ritmu u sklopu španskog prvenstva.

Naime, dugo su vremena danas 38-godišnjeg Rivalda, španski i brazilski mediji povezivali s transferom u Majorku ili u redove Mogi Mirima, kluba iz Sao Paula u kojem vrši predsedničku dužnost, ali to se zasad ipak neće dogoditi.

Povezana vest:  Demba Ba završio sezonu zbog povrede

Rivaldo, koji je poslednje dve sezone proveo u uzbekistanskom Buniodkoru, insistira da je njegova veza s Majorkom i Mogi Mirimom isključivo poslovne prirode.

-Ista se stvar dogodi kada sam ili u Brazilu ili na Majorci. Trenutno rešavam neke birokratske stvari s Buniodkorom, a u Brazilu boravim da bih razvio poslovnu saradnju Mogi Mirima i Majorke (vezanu uz razmenu igrača). Kako sam sada svaki dan u klubu (Mogi Mirimu) počelo se govorkati da ću za njega zaigrati. Mogao bih da zaigram za njega bez problema, ali trenutno su informacije da ću to učiniti netačne – rekao je Rivaldo, koji trenutno ima status slobodnog agenta.

Povezana vest:  Krasić ide na pozajmicu

Za Mogi Mirim Rivaldo je već igrao sezone 1992/93, a osim njega branio je između ostalih i boje Korijaniansa, Palmeirasa, Deportivo La Korunje, Barselone, Milana, Olimpijakosa i AEK-a. Za brazilsku reprezentaciju je postigao 34 gola u 74 utakmice.