aleksandar_stojanovic_terenJELEN SUPELIGA

 

Partizan sutra gostuje u Čačku

 

Gungula oko prvog meča u Ligi šampiona polako prolazi, a pred crno-belima je Čačak. Stanojević i igrači znaju šta im je činiti, a to je – što pre se vratiti u realnost i Jelen Superligu, jer samo pobede u njoj vode i sledeće godine ka istom cilju.

Današnji trening je protekao baš u takvoj atmosferi, svi su dobro raspoloženi, ali i svesni da će u Čačku imati isti težak meč kao i u Donjecku. Zašto? Pa zato što su crno-beli svojim uspesima postali meta, koju svi žele da pogode…U razgovoru sa igračima, vidi se da su sa obe noga čvrsto na zemlji, i to je dobro.

Povezana vest:  Siti odbio Korintijansovu ponudu za Teveza

Podsećanja radi, skora prošlost upozorava, da su upravo Čačni pokrenuli Valjak proletos, kad su „otkinuli“ komšijama bod i time Partizan izbacili na prvo mesto. To je dovoljan poziv na oprez, jer kako su doneli, tako mogu i da odnesu…Crno-beli jesu malo ispraznili akumulatora i psihički i fizički, ali kako kaže Stanojević, to ne sme nikome da bude alibi, jer samo onaj ko bude odigrao dobro u Čačku i doprinese novoj pobedi, biće u kombinaciji za utakmicu protiv Arsenala.

Povezana vest:  Mihajlović započeo ključni deo lečenja

Dovoljno…

– U Čačku nas čeka mnogo teška utakmica, jer smo mnogo istrošeni, i fizički i emotivno, ali baš zato mora da se vidi ko je Partizan, a ko su ostali. Uostalom imamo veliki izbor igrača, izrotiraćemo se i to mora da donese nove bodove, bez izgovora. – rekao je golman Stojković.

Što se kadrovske situacije tiče, danas nije trenirao samo Krstajić zbog povrede primicača, kao i Pjer Boja, koji je otputovao pravo iz Donjecka u Grenobl, gde će sutra reći “sudbonosno da”.. Ekipa, inače, put Čačka kreće u subotu kasno podne posle treninga i prespavaće u staroj bazi, motelu Livade. Sledeće nedelje crno-beli pred duel sa Arsenalom dočekuju ekipu Spartaka, a ovaj meč će se igrati u petak 24.9.2010. od 19.00h.

Povezana vest:  Šimunić ne želi da komentariše odluku FIFA