adebayor_machester_cityManćini optužio Adebajora da glumi povredu, Adebajor pobesneo

 

Veze između togoanskog napadača Emanuela Adebajora i menadžera Mančester Sitija Roberta Manćinija definitivno su popucale nakon što je trener optužio fubalera da je izmislio povredu, piše News of the World.

Besnog Adebajora su navodno morali da zadržavaju saigrači kako ne bi napao Manćinija kad ga je ovaj optužio za glumatanje. Incident se dogodio uoči prošlonedeljne utakmice Premiershipa protiv Blekburna (1-1).

Povezana vest:  Preokret Sitija za novu pobedu u Premijer ligi

Kako bi dokazao da je zaista pokidao mišić, Adebajor je, potvrdio je NOTW-u neimenovani izvor, na sledeći trening doneo Manćiniju snimak svoje povređene noge.

-Izbile su varnice između njih dvojice. Nema ništa gore od menadžera koji optužuje igrača za izmišljanje povrede. Adebjyor možda nije igrao dobro, ali nije tako neprofesionalan da bi glumio povredu. Bio je besan – kazao je izvor iz kluba.

Povezana vest:  SP U20 NOVI ZELAND, Srbija u polufinalu SP, bolja od Amerike posle penala

Napetost između Adebajora i Manćinija postoji praktično od dolaska Italijana u decembru prošle godine, a ove je sezone eskalirala. Najpre je Togoanac izgubio živce kad ga je trener odlučio da ga ostavi na klupi u 1. kolu Premierlige protiv Totenhema nakon čega je najavio i kako napušta Eastlands. To se, ipak, do kraja prelaznog roka nije dogodilo, ali ni odnosi između dvojca očigledno nisu postali ništa bolji.

Povezana vest:  Volkot kreće stopama Van Persija