Davida Beckhama žali što je morao da ode iz Manchester Uniteda

beckhamOdlazak iz Manchester Uniteda i dalje je bolna priča za Davida Beckhama. Engleski reprezentativac priznao je da mu je žao što je napustio Old Trafford. 
David Beckham je povratkom u Evropu ponovno postao top priča fudbalskog sveta. Becks se vratio u Milan kao pozajmica, koji će, pukim slučajem, u osmini finala Lige šampiona igrati protiv kluba njegove mladosti, Manchester Uniteda. U razgovoru za BBC Radio Five, Beckham je rekao kako nije ni sanjao da bi mogao da zaigra za bilo koji drugi klub osim za ‘crvene đavole’.
-Voleo bih da sam mogao da ostanem celu karijeru u Manchester Unitedu, ali očigledno mi to nije bilo suđeno. Da bi se celu karijeru igralo u jednom klubu, ta osoba mora da bude posebna. Recimo, Ryan Giggs je celu karijeru u Unitedu jer je to klub njegovog života. Počašćen sam što sam igrao s njim i što sam ga upoznao kao osobu – izjavio je Beckham.
-Capello je reprezentaciji dao samopouzdanje u trenucima kad ga nismo imali. Dva trenera su ostavila velik trag u mojoj karijeri – Alex Ferguson i Capello – ističe Englez, ali sam ne razmišlja o trenerskoj karijeri nakon što prestane aktivno da igra fudbal.
-Nema šanse da budem trener. To me jednostavno ne zanima. Volim da treniram decu, to me raduje, ali ovako, teško. Ipak, ko zna šta nosi budućnost?

Povezana vest:  Božović: Titula je prioritet, šta god da se desi u kvalifikacijama