fan-klub-orlovi-naslovnaPretnje Bobanu Bogdanoviću

 

Fan klub fudbalske reprezentacije Srbije „Orlovi“ saopštio je danas da je generalni sekretar te organizacije Boban Bogdanović dobio pretnje smrću.

Ispod prozora stana u kome živi porodica Bogdanović u ulici Cara Uroša 48 danas je osvanuo natpis „Bobane proći ćeš kao Bata Bulatović.

Bulatović je bio generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore, a ubijen je u Beogradu u martu 2004. godine.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP, Rezultati večerašnjih utakmica i tabele

U saopštenju Fan kluba „Orlovi“ navodi se da je policija izvršila uviđaj i prikupila sve potrebne dokaze.

Fan klub „Orlovi“ održao je konferenciju za novinere 21. septembra, na kojoj su pored Bogdanovića govorili i predstavnik Studentskog grada u Beogradu Darko Dabić i bivši disciplinski komesar Fudbalskog saveza Beograda Momčilo Prokić.

Tom prilikom upućeno je otvoreno pismo predsedniku Srbije Borisu Tadiću, potpredsednicima vlade Ivici Dačiću i Mlađanu Dinkiću, ministarki za omladinu i sport Snežani Samardžić-Marković i predsedeniku Olimpijskog komitetu Srbije Vlade Divcu u kome se traži hitna reakcija zbog lošeg stanja u srpskom fudbalu.

Povezana vest:  Vermezović: Verujem u dobar rezultat u revanšu

-Pitamo se da li je ovo odgovor na naša postavljena pitanja? Zahtevamo hitnu istragu i da počinioci ovog krivičnog dela budu što pre izvedena pred lice pravde – navodi se u saopštenju Fan kluba „Orlovi“.