roy-hodgsonHodžson: Zaslužujemo kritike, ali gledamo napred

 

Ekipa Liverpula mora što pre da zaboravi na šokantan poraz u Liga kupu od četvrtoligaša Nortemptona i da se okrene borbi za što bolji plasman u prvenstvu Engleske, ocenio je danas trener Roj Hodžson.

-U dosadašnjoj karijeri imao sam dosta razočarenja, ali to je i normalno kada se 35 godina bavite ovim poslom – kazao je Hodžson novinarima u Liverpulu.

Povezana vest:  Sparta kažnjena zbog bolesnih igrača

Toj ekipi ni u šampionatu „ne cvetaju ruže“, pošto posle pet utakmica zauzima tek 16. mesto na tabeli, sa samo jednom pobedom.

-Moramo da prihvatimo svaku kritiku, jer je neprihvatljivo da na svom terenu izgubimo utakmici Liga kupa protiv ekipe koja se takmiči u nekoliko rangova ispod vas. Poraz na penale protiv Northemptona nas je baš uzdrmao – istakao je trener Liverpula.

Povezana vest:  U aprilu saslušanje povodom napada Egipćana na Alžirce

Ipak, Hodžson je priznao da je očekivao poteškoće na početku sezone.

-Imali smo nekoliko dobrih, ali i par loših trenutaka. Verujem da ćemo preživeti teške trenutke i na kraju ostvariti dobre rezultate – rekao je iskusni stručnjak.

Trener Liverpula ocenio je da, uprkos poteškoćama, ekipa može da se bori za osvajanje jednog od prva četiri mesta koje vode u evropsku Ligu šampiona.

Povezana vest:  Fudbaleru prete sankcije jer je šutnuo sovu na utakmici

-Čini mi se da je to sasvim realan cilj za moj tim. Nismo počeli baš najbolje, ali imamo još 33 prvenstvene utakmice i veliki broj bodova je u igri – zaključio je Hodžson.

Fudbaleri Liverpula sutra u šestom kolu prvenstva Engleske dočekuju Sanderlend.