arsene-wengerArsen Venger: Danas nisam prepoznao svoj tim

 

Fudbaleri Arsenala upisali su u 6. kolu Premiershipa prvi ovosezonski poraz. Malo ko je očekivao da će on doći u utakmici protiv Vest Bromvič Albiona i to na Emiratesu, ali tako je na kraju bilo.

WBA je slavio s 3-2 (vodio je WBA i 3-0) u utakmici u kojoj je cela ekipa topdžija delovala vrlo bledo, a velikih zasluga za pobedu gostiju ima i golman Manuel Almunia, usprkos obranjenom penalu iz prvog dela.

Povezana vest:  Mijailović: Niko da ne uznemirava naše igrače

-Nismo bili na našem uobičajenom nivou, niti defanzivno niti ofanzivno. Generalno gledano, imali smo problema prilikom predaje lopte, u odbrani, kao i u duelima, a na kraju smo dobili onoliko koliko smo zaslužili – nula bodova! Više stvarno nismo zaslužili – izjavio je vidno razočarani Arsen Venger, čija je ekipa tako propustila da iskoristi prethodno posrtanje Čelsija (1-0 poraz kod Mančester Sitija) i približiti se lideru na bod zaostatka.

Povezana vest:  Panatinaikos u finalu kupa

O razlozima zašto je njegova ekipa odigrala tako slabu utakmicu, francuski je stručnjak rekao.

-Igru svoje ekipe nisam mogao da prepoznam, a sada moramo da proanaliziramo razloge zašto se to dogodilo i dobro odreagovati jer smo od početka sezone do sada igrali jako dobro. Ovo je bila prva loša utakmica i zasad mi je neobjašnjivo kako je baš cela ekipa igrala tako loše celu utakmicu.

Povezana vest:  Klinsman suspendovan sa finala Gold kupa