slavoljub_djordjevic_fk_czSlavoljub Đorđević: Pobedićemo sve probleme

 

Crvena zvezda je na duži period ostala bez Danijela Mihajlovića ali za meč protiv Metalca (nedelja, 3. oktobar u 18,00 časova) u stroju će ponovo biti kapiten Slavoljub Đorđević. Iskusni štoper se oporavio od povrede lista i biće u konkurenciji za najboljih 11 protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca.

– Neverovatno je koliko hendikepa imamo sa defanzivnom linijom, odnosno sa štoperima. Danijel je odličan momak i sjajan igrač i svi zajedno mu želimo što brži oporavak ali ne sme da žuri da ne bi bilo obnavljanja povrede. Na nama ostalima je da se „stisnemo“ i da sa postojećim resursima nastavimo da pobeđujemo. Nemamo prava na alibi niti se on stvara. Zvezda je Zvezda, a koga nema bez njega se mora – kaže Slavoljub Đorđević.

Povezana vest:  Hamburg kažnjen zbog incidenta s Riberijem

Prvotimci Zvezde predstojeći meč sa Metalcem dočekuju izuzetno motivisani.

– Želimo pobedu, i to pre 90. minuta i veću od 1:0. Da malo razbijemo monotoniju – kaže Đorđević i dodaje – Metalac je dužnik i nama i našim navijačima zbog prošlogodišnjeg poraza u Kragujevcu. Nadam se da će i na Marakani, sada, imati onoliki motiv i da će biti jednako napadački orijentisani, mada iako postave „bunker“ pobeda nam je obaveza.

Povezana vest:  Vrhovni sud potvrdio zatvorsku kaznu za bivšeg funkcionera

Stabilizacija forme kroz pobede je najbolji recept za Đorđevića.

– Još uvek tražimo pravu formu ali to činimo dok osvajamo bodove. To je izuzetno važno i sada nam dolaze lakši dani jer je sigurno da ćemo imati napredak u formi. To će još lakše ići sa ogromnom podrškom navijača koja nas prati i koju tek očekujemo na narednim utakmicama – kaže Đorđević.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012, Danas četvrto kolo kvalifikacija za prvenstvo Evrope