mladen_dodic_trener_jagodineDodić očekuje pobedu protiv Čukaričkog

 

Šef stručnog štaba Jagodine Mladen Dodić veruje da će utakmica sedmog kola šampionata Srbije protiv Čukaričkog biti teška, ali smatra da njegov tim mora da pobedi.

-Mi tu utakmicu moramo da dobijemo, jer samo pobedama možemo da se približimo vrhu tabele, što nam je cilj. Bez obzira što će utakmica biti teška i na psihološkom planu, očekujem nova tri boda kako bismo lakše dočekali pauzu i pripremili se za ono što sledi u nastavku prvenstva – rekao je Dodić.

Povezana vest:  Kapelo: Real je pogrešio što je prodao Ronalda

Prema njegovim mišljenju, gosti iz Beograda su prema stanju na tabeli autsajderi, ali ne i prema igri.

-U dosadašnjim utakmicama oni na terenu nisu bili autsajderi. Po posedu lopte i mnogim drgim kriterijumima bili su ravnopravni sa protivnicima, ali to nije dalo rezuiltat – rekao je Dodić.

On je dodao da je kvalitet na strani Jagodine, ali on mora da se pokaže kroz igru i rezultat na subotnjem meču.

Povezana vest:  Nejmar predvodi Brazilce na Olimpijskim igrama u Riju

-Planove nam remeti povreda Marjanovića koji je u odličnoj formi, ali naša igra ne zavisi od jednog igrača. Mi insistiramo na kolektivnoj igri i očekujem da taj kolektivitet pokaže da možemo da odigramo profesionlano i odgovorno – rekao je Dodić.

Napadač Jagodine Milan Bojović istakao je da mnogi misle da će Jagodini biti lako sa Čukaričkim, koji nije dobio ni jednu utakmici, a nije postigao ni jedan gol u proteklih šest kola, ali nije tako.

Povezana vest:  Mediji:Blan menja Morinja ako Inter ne osvoji Ligu šampiona

-Čukarički u Jagodinu dolazi da osvoji prve bodove i postigne prve golove – rekao je Bojović i istakao da ni jedan igrač Jagodine utakmicu za Čukaričkim ne shava lako.

Posle šestog kola Jagodina se nalazi na desetom mestu sa osam bodova, a Čukarički je poslednji bez bodova.

Utakmica se igra u Jagodini u subotu od 15,30 sati.