gattusoĐenaro Gatuzo: Sva sreća što Leonardo više nije ovde

 

Đenaro Gatuzo, 32-godišnji neumorni vezni igrač Milana i bivši italijanski reprezentativac, opet je stalan u prvom timu Milana.

Sastav sa San Sira je u subotu, u meču 6. kola italijanske Serije A, pobedio u Parmi 1-0 (pogotkom Pirla), te je time, barem nakratko, došao na vrh tabele. Imaju 11 bodova, odnosno, jedan više od Intera i Lacija koji imaju i utakmicu manje.

Povezana vest:  Milan ne želi da proda Huntelara

Inače, bila je ovo premijerna gostujuća pobeda Milana u sezoni.

U slavlju je učestvovao i Đenaro Gatuzo, šesti put ove sezone, što je drugačije u odnosu na prošlu sezonu kada mu trener Milana Leonardo nije previše verovao.

– Istina da sam imao tešku povredu kolena, ali u jednom trenutku sam postao sasvim spreman. Ali, ne i za Leonarda – priseća se Gatuzo i nastavlja:

Povezana vest:  Bufon: Ako Hrvati i Španci odigraju 2:2 svi će se smejati

– Bio sam jednom nogom na odlasku. Već sam se počeo da se pakujem za odlazak u Grčku. Na sreću otišao je on, ne i ja. Uvek mi je bio bitan topli odnos od strane trenera, ljudskost, a to nisam osećao od Leonarda. Sve je uvek gledao crno ili belo. Ja sam, pak, uglavnom uvek bio označen crnom bojom. Mnogi su se tako osećali dok je bio glavni – završio je Gatuzo.

Povezana vest:  Partizan igrao nerešeno sa Malmeom - 3:3