kadu_cuk_czKadu obećava još bolje igre

 

Fudbaler Crvene zvezde Kadu izrazio je danas nadu da će u nastavku sezone igrati još bolje nego do sada i da će njegova ekipa uspeti da zadrži lidersku poziciju na tabeli Super lige Srbije.

-Važno je da dobro treniramo i da nastavimo da pobeđujemo. Zaboraviće se ko je sada prvi. Pamti se samo šampion – rekao je Kadu.

Povezana vest:  Pobeda Nefčija u gradskom derbiju

Crveno-beli su prvo mesto na tabeli srpskog prvenstva, koje suposlednji put osvojili u sezoni 2006/2007, preuzeli posle nedeljne pobede nad Metalcem od 2:0. Kadu je na tom meču namestio prvi gol, a postigao drugi.

-Pobedila je Zvezda i Kadu samo to voli. Lepo je kad se da gol, ali najlepše je kad pobedi Zvezda. Igram sve bolje i biće još bolje na sledećim utakmicama… samo da Zvezda pobeđuje – kazao je Brazilac, koji je protiv Metalca igrao ofanzivnije nego inače, odmah iz špica Andrije Kaluđerovića.

Povezana vest:  Mourinjo: Sam ću otići ako ne budem donosio trofeje

-Andrija super daje golove. Super je i (Ognjen) Koroman, isto i Dejan (Milovanović). Kadu voli da igra s njima… Kadu igra kako trener kaže. Najvažnije je da Zvezda pobeđuje – dodao je vezista Zvezde.

PHOTO: ataimages.rs