Kuglasi Rudara na ispitu protiv Partizana u kupuKUGLANJE

 

Žreb za osminu finala Kupa Srbije

 

Nišlije na Čačane, Partizan sa Rudarom, Senta Visa prom ide na megdan Petrovaradinu u Kupu Srbije za kuglaše

 

Žreb za prvo kolo (osmina finala) kuglaškog  Kupa Srbije obavljen je u Novom Sadu. Odigraće se 6. i 7. novembra, a u ženskoj konkurenciji na programu je samo jedan meč Putar Niš – Rudar (Kostolac) i on će se odigrati na kuglani u Beogradu na Banjici. Pobednik ovog meča, sa ekipom beogradskog EDB, odlazi u četvrtfinale gde ga čekaju vojvođanski ligaši Pionir, Apatin, Ada kompjuters (Novi Sad), Vojvodina (Bačko Gradište), Radnički (Novi Sad) i Vrbas Dana. Parovi četvrtfinala, koje se igra 20. i 21. novembra, biće određeni žrebom.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Kvalifikacije za ZOI 2014: Poraz od Meksika

U muškoj konkurenciji u grupi Srbija – Centar sastaće se Čačak Metalac 2 – Niš put (kuglana na Banjici) i Partizan – Rudar Kostolac (kuglana SPENS u Novom Sadu). Pobednici ova dva meča pridružiće se Metalcu iz Gornjeg Milanovca i Beogradu „Poštanskoj štedionici“  koji su se direktno plasirali u četvrtfinale sa još četiri kluba iz grupe Srbija – Vojvodina.

Povezana vest:  NORDIJSKO TRČANJE, Vilegžanjin najbolji u La Klusažu

U grupi Srbija – Vojvodina u konkurenciji kuglaša parovi su Petrovaradin – Senta Visa prom (kuglana u Kljajićevu), Vrbas Dana – Apatin (kuglana u Subotici), Radnički Novi Sad – Hajduk Kula (kuglana u Senti) i Ada kompjuters Novi Sad – Polet Sombor (kuglana u Vrbasu). Pobednici ovih susreta odlaze u četvrtfinale sa četiri kluba iz grupe Srbija Centar. Parovi će naknadno biti određeni žrebom.

Povezana vest:  NFL LIGA, Pobede Džajantsa i Baltimora

Pobednici četvrtfinalnih duela plasiraće se na fajnal for koji će se odigrati na jednoj kuglani u aprilu. Titule brane u muškoj konkurenciji Metalac iz Gornjeg Milanovca a u ženskoj Pionir iz Subotice.