kaka_real_nadridKaka već u januaru sme u Inter

 

Masimo Morati, predsednik italijanskoga i evropskog prvaka Intera, ima zeleno svetlo za dovođenje Brazilca Kake u svoje redove.

Dobio ga je, piše rimski sportski dnevnik Corriere dello Sport, od čelnih ljudi madridskog Reala, i to nakon što je odlazak 28-godišnjeg veznog igrača blagoslovio Žoze Murinjh, koji, tvrdi isti izvor, više ne računa sa službeno najboljim fudbalerom sveta za 2007. godinu.

Povezana vest:  Stoičkov imenovan za trenera sofijskog CSKA

Rimski dnevnik piše da portugalski trener ne vidi Kaku u svom idealnom sastavu čak ni u trenutku kada se Brazilac u potpunosti oporavi od operacije kolena, što bi se trebalo dogoditi u januaru, te da nema nikakvih problema da prepusti svoju skupocenu zvezdu klubu u kome je bio bio trener.

Murinjo je čak sugerisao, navodi se, da se ide u realizaciju transfera pri prvoj idućoj prilici, a to će biti u januaru.

Povezana vest:  Galatasaraj izbačen na godinu dana iz evropskih takmičenja

Rimljani također pišu da će se na taj način Morati osvetiti gradskom rivalu Milanu, koji je poslednjih godina imao običaj da dovodi u vlastite redove nekadašnje Interove zvezde, poput Sejdorfa, Pirla, Ronalda ili Ibrahimovića.

Na kraju, Corriere dello Sport tvrdi da će se pregovori rasplamsati kada Real Madrid početkom novembra stigne u Milano na dvoboj četvrtog kola Lige šampiona protiv AC Milana.

Povezana vest:  Olić zbog povrede možda propušta EP