vejn_runi_sa_loptomVejn Runi: Nikada nisam razmišljao o odlasku iz reprezentacije

 

Nakon novog lošeg rezultata na velikim takmičenjima, ispadanja u osmini finala Svetskog prvenstva održanog na jugu Afrike ove godine, neki engleski fudbaleri su počeli glasno razmišljati o odlasku. Najglasniji je u tom razmišljanju bio Stiven Džerard, iako je i dalje nastavio da igra za reprezentaciju, a u poslednjim mečevima bio je i kapiten tima.

Povezana vest:  Bekam predvodi delegaciju FA u Cirihu

Vejn Runi, 24-godišnji igrač Mančester Junajteda, je u razgovoru za Sandej Miror rekao da nikada nije ni pomislio na odlazak iz reprezentativnog okrilja.

-Ma kakvi, ni u podsvesti ne razmišljam o tom. Igranje za reprezentaciju je najveća moguća čast i znam da je ispred mene još mnogo velikih takmičenja sa Engleskom – rekao je Runi koji se u poslednje vreme mučio sa povredom zgloba, ali bi u utorak trebalo da zaigra na Vembliju protiv Crne Gore u kvalifikacijskom duelu za odlazak na EP.

Povezana vest:  Zvezda pobedila Vojvodinu

Runi je od 2003. godine u kadru reprezentacije, a u 67 utakmica je postigao 26 pogodaka.

-Stiven Džerard je stariji od mene i takvo njegovo razmišljanje je možda i logično. Ali, ja imam 24 godine i bio bih budala da sada razmišljam o bilo kakvom penzionisanju – završio je Runi.