FUDBALSKA-LOPTAFK Crvena zvezda i Partizan danas o incidentima u Đenovi

 

Rukovodstvo Crvene zvezde će tokom dana održati sastanak nakon kojeg će izneti svoj stav o incidentu koji su izazvali naši navijači na kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope između Srbije i Italije u Đenovi, izjavio je Tanjugu portparol trofejnog fudbalog kluba Marko Nikolovski.

-U ovom trenutku ne mogu ništa više od toga da kažem. Moramo biti strpljivi sledećih nekoliko sati, a predstavnici Crvene zvezde sigurno će se oglasiti povodom događaja u Đenovi – poručio je Nikolovski.

Povezana vest:  Diego Forlan: Bilo je jasno da smo u nemogućoj misiji!

Portparol Partizana Marko Vjetrović je najavio da je Upravni odbor „crno-belih“ zakazan za danas u 14 časova i da će na njemu biti reči o napadu na njihovog golmana Vladimira Stojkovića i o uzrocima prekida meča sa Italijom.

Kako je ranije najavljeno, o događajima u Đenovi svoj stav će tokom dana izneti i Fudbalski savez Srbije koji narednih dana očekuju brojne aktivnost i razgovori sa predstvanicima Evropske fudbalske unije uzrokovani incidentima na stadionu „Luiđi Feraris“ zbog kojih će naš državni tim sasvim izvesno snositi posledice.

Povezana vest:  "El Clasico" će pratiti oko 400 miliona ljudi