milos_trifunovic_fk_zvezdaMiloš Trifunović: Samo pobeda

 

Crvena zvezda je u seriji pobeda, na prvom mestu na tabeli Jelen Superlige. Ipak, niko od prvotimaca crveno belih ne želi da razmišlja o tabeli pred duel u Lučanima sa Slobodom, koja iako je iz Užica, svoje mečeve igra na stadionu Mladosti.

– Ma kakva tabela. Koga to zanima pre maja i osvajanje titule. Najvažnija je tabela na kraju šampionata, sada je samo ukras – kaže kroz osmeh Zvezdin napadač Miloš Trifunović i dodaje – Spremamo se za Slobodu kao da je evropska utakmica jer nas samo ozbiljan pristup može dovesti do pobede i bodova. Zvezda se neće zaustavljati a jedini način da je guramo napred je da svakoga poštujemo ali i pobedimo.

Povezana vest:  Stojanović: Strpljivom igrom do plej ofa

Trifunović ističe da se o derbiju sa Partizanom ne priča u svlačionici.

– Sloboda je naš sledeći rival i nema razloga da mislimo na „večiti derbi“. Samo nas zanima sledeća utakmica. Ne poznajem ekipu Slobode ali poznajem njena dobre rezultate na početku sezone. Ekipa su za poštovanje koja će protiv Zvezde imati ogroman motiv kao i svi ostali – kaže Trifunović.

Povezana vest:  Fudbalski klub Totenhem pomaže obnovu lokalne četvrti

Visoki napadač ne razmišlja o svojoj minutaži.

– Radim šta mi se kaže, kad mi se kaže, najbolje što umem. Tu dileme nema. Ekipa pobeđuje i svi smo u toj službi. Lični učinak će doći samo kroz timski uspeh.

Trifunović na kraju kaže da misli samo na uspeh.

– Samo pobeda me zanima i ona je cilj u Lučanima, ali biće teško, izuzetno teško.

Povezana vest:  Zvezda u Novom Pazaru, Partizan dočekuje Rad