dejan_milovanovic_cuk_czPRED 139. DERBI

Dejan Milovanović: Hladna glava a ne vrelo srce

 

Nije kapiten ali kao da jeste. Igrač sa najviše mečeva u aktuelnom timu Crvene zvezde, Zvezdino dete, sin „Đoke bombe“. Dejan Milovanović. Pred 139. večiti derbi popularni Deksa jasno ističe da jedan derbi ne rešava šampionat.

– Utakmice sa Partizanom su uvek više od igre i uvek su „nezavisne“ od trenutnog stanja na tabeli ili forme neke od ekipa koje učestvuju. Tako je i sada. Mi, na Marakani, čekamo derbi mirni i samouvereni. Nemamo presiju niti želimo da je imamo jer samo tako možemo do uspeha – kaže Milovanović.

Povezana vest:  Morinjo: Marsijal mora da sluša mene a ne menadžera

Zvezdin vezista ističe da će igranje na domaćem terenu pomoći ekipi.

– Naši navijači dolaze i na utakmice sa „malim“ timovima u velikom broju. Prosek naše publike je 15.000. Zato verujem da će Marakana biti krcata u subotu, 23. oktobra. Potrebna nam je podrška i samo uz nju možemo do pobede.

Milovanović ističe da „moranje“ ne postoji u svlačionici.

Povezana vest:  PLEJ OF ZA LIGU ŠAMPIONA, Na redu revanš susreti

– Ne dolazi u obzir da se zalećemo i negativno opterećujemo kao pred Slovan, na primer. To nikako. Nema presije. Svlačionica je mirna, na čelu sa trenerom Kristićem i mirno ćemo ući u ovaj duel. Mirno ali borbeno i željni uspeha. Mislim da treba da igramo kvalitetom i dobrom taktikom a ne vrelim srcem.