adrian_mutuAdrian Mutu pretukao konobara

 

Adrian Mutu, 31-godišnji rumunjski fudbaler i član Fiorentine, ne može da govori kako je u lepoj fazi karijere. Za njega se uglavnom lepe ekscesi.

Još uvek se Mutu nalazi pod suspenzijom zbog pozitivnog doping testa. Devetomesečna kazna će završiti 29. oktobra ove godine, tako da bi premijernu utakmicu ove sezone rumunski napadač mogao da odigra dva dana nakon toga, kada njegova Fiorentina gostuje kod Katanije.

Povezana vest:  Zvezda igra protiv Radničkog, Partizan u Novom Pazaru

Ali, ne može da se govori da dane bez fudbala Mutu provodi na miran način. Scene iz jednog kafića u središtu Firence govore u prilog tome.

Policijski izvještaj govori da je u noći s petka na subotu (negde oko 5 ujutro) Mutu izliv besa protiv konobara pretočio u žestoki udarac šakom u lice dotičnog. Konobar je bio toliko uzdrman da se još uvek nalazi u bolnici, a doživio je frakturu nosa.

Povezana vest:  Gazda Anžija poklonio Karlosu auto vredan 1,8 miliona evra

S tačnom se preciznošću ne zna što se dogodilo u kafiću, ali neki svedoci kažu da je Mutu naručio rundu pića svojim prijateljima za susednim stolom, a ovi su nakon ispijanja krenuli prema izlaznim vratima.

U tom im je trenutku pristupio 28-godišnji konobar i tražio da plate piće, na šta je Mutuova reakcija bila – udarac šakom u glavu. Idući dani će valjda detaljnije potvrditi što se tačno dogodilo i sledi li Mutuu kakva kazna zbog ovog događaja.

Povezana vest:  PAOK se suočava sa kaznom zbog incidenta u Kupu