sven_goran_eriksonErikson želi Bekama u Lesteru

 

Trener Lestera Sven Goran Erikson rekao je danas da bi u njegovom timu bilo mesta za fudbalera Dejvida Bekama, ali da ipak ne veruje da će bivši reprezentativac Engleske doći u engleski drugoligaški klub. Erikson i Bekam su sarađivali pet godina, u vreme kada je švedski trener bio selektor Engleske.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica 26. kola i tabela

Bekam je u dva navrata, poslednje dve godine, iz Los Anđeles Galaksija bio na pozajmici u Milanu, a mediji spekulišu da bi u decembru ponovo mogao da pređe na San Siro.

-Odavno nisam razgovarao sa Dejvidom. Sumnjam da će otići na pozajmicu, pošto su ga navijači prošle godine kritikovali zbog toga. Pretpostavljam da navijači Galaksija ne žele da ode, ali ako on hoće da dođe, vrata Lestera su za njega uvek otvorena – rekao je Erikson listu Gardijan.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJA ZA EP 2016, Sjajni Slovaci, Španija rutinski, trijumf Slovenije

-Bio bih veoma iznenađen kada bi Bekam želeo da pređe u klub iz Čempionšipa. Mogao bih da pozovem njegovog agenta, ali znam odgovor. Mislim da Dejvid može da ode u klub koji poželi – dodao je on.

Konzorcijum sa Tajlanda je u avgustu ove godine kupio Lester, a dva meseca kasnije Erikson je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom.

Povezana vest:  Real, Milan, Inter i Juve žele Tadića

Lester je trenutno 21. na tabeli Čempionšipa i ima bod manje od Midlsbroa, koji se nalazi u zoni ispadanja.