milos_krasic_juventusSutra odluka o žalbi Juventusa na suspenziju Krasića

 

Italijanski federalni sud sutra će doneti odluku o žalbi fudbalskog kluba Juventus na suspenziju igrača Miloša Krasića zbog simuliranja, preneli su danas italijanski mediji.

Advokati kluba iz Torina podneli su sudu nove argumente uključujući i televizijske snimke kojima će pokušati da dokažu da srpski igrač nije kriv.

Povezana vest:  Milošević: Samopouzdanje je veliki problem ove ekipe

Kako je prenela televizija Skaj Sport24, uprava Juventusa odlucila je da se na raspravi pred federalnim sudom sutra pojavi i sam Krasić, kako bi izneo svoju verziju događaja.

Mogućnost da sud ukine suspenziju nije sasvim nemoguća, navodi se.

Krasić je danas za italijansku televiziju Kanal pet objasnio da je na utakmici protiv Bolonje instinktivno pao posle duela s protivničkim igračem u kaznenom prostoru i da nije želeo da na taj način iznudi penal.

Povezana vest:  Kokezi jednoglasno novi mandat na čelu FSS

On je početkom nedelje kažnjen sa dve utakmice neigranja zbog simuliranja, a penal koji je dosuđen protiv Bolonje, njegov saigrač Vinčenco Jakinta nije iskoristio. Meč je završen bez golova.

-Nisam osoba koja na terenu radi takve stvari, jednostavno, instiktivno sam pao. Žao mi je zbog svega, podigla se velika buka za koju stvarno nema potrebe – kazao je Krasić.

Povezana vest:  Manćini: Junajted je i dalje bolji od nas

Ako suspenzija ostane na snazi, Krasić će propustiti utakmice protiv Milana i Čezene.

Krasić je u Juventus došao letos, a za italijanski klub do sada je odigrao 11 utakmica i postigao četiri gola.