aleksandar_stanojevic_fk_par_2010Stanojević: Meč protiv Jagodine početak teške serije

 

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da crno-beli duelom protiv Jagodine počinju novi ciklus teških utakmica koji će značajno uticati na celu sezonu.

-Očekujem težak duel, koji će biti veoma značajan jer ulazimo u novi ciklus jakih utakmica. U ovom trenutku domaće prvenstvo nam je najvažnije – istakao je Stanojević na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Jagodina je ranije ove nedelje promenila trenera, a umesto Mladena Dodića na klupu se vratio Milojko Gošić.

-Poznajem Gošićev način rada, sa njim na čelu Jagodina je pretprošle sezone pobedila Partizan. Uvek smo protiv Jagodine igrali teške utakmice. Nema kalkulacija, moramo da nastavimo niz posle pobede u derbiju – kazao je on.

Povezana vest:  Vojvodina sigurna protiv Voždovca, sačuvala drugo mesto

Stanojević je naveo da su svi igrači spremni, osim desnog beka Ivana Stevanovića koji se povredio u sredu u kup utakmici protiv Proletera.

Trener crno-belih rekao je da još ne ražmislja o utakmici protiv Brage u četvrtom kolu Lige šampiona.

-Pričaćemo o tome kada dođe vreme. Ipak, sutrašnji duel je dobra prilika, jer će tim protiv Jagodine, uz manje promene, istrčati i na teren protiv Brage – izjavio je Stanojević.

Povezana vest:  Krojf potez Morinja nazvao arogantnim i impotentnim

On je dodao i da mu je drago što se igrač sredine terena Almami Moreira vratio na teren posle dvomesečne pauze.

-Sa Moreirom imamo više taktičkih mogućnosti, vratio se u pravom trenutku. Ipak, ne treba zaboraviti da skoro dva meseca nije igrao, pa može da dođe do oscilacija u formi – kazao je Stanojević.

Trener šampiona Srbije dodao je i da od levog beka DŽozefa Kizita i igrača sredine terena Meda Kamare prave partije očekuje tek u drugom delu sezone, kada prođu pripreme sa ostatkom ekipe.

Povezana vest:  Kolo Ture počeo da trenira s ekipom nakon suspenzije

Stanojević je rekao i da je zadovoljan žrebom za četvrtfinale kupa, u kojem će Partizan u Nišu igrati protiv drugoligaša Sinđelića.

-To će biti pravi fudbalski spektakl u Nišu. Oni su dobra ekipa, u osmini finala kupa odigrali su 0:0 protiv Rada. Gledao sam ih jednom protiv Teleoptika. S obzirom da se igra 10. novembra, samo se nadam da će biti lepo vreme i normalan teren – zaključio je on.

Utakmica desetog kola Superlige Partizan-Jagodina igra se sutra od 16 sati na stadionu Humskoj.

 

PHOTO: ataimages.rs