diego-maradona-1Dijego Maradona želi da radi u Engleskoj

 

Argentinska fudbalska legenda Dijego Maradona izrazio je danas želju da trenira neki klub u engleskoj Premijer ligi.

-Da, voleo bih da treniram neki klub u Premijer ligi, koja ima jako dobre timove, izuzetan nivo i velike igrače. Jedini problem je što svi timovi koji mi se sviđaju u Engleskoj imaju dobre trenere. Ako dođe neka ozbiljna ponuda, prihvatiću je –  rekao je Maradona.

Povezana vest:  Doni: Malo je falilo da umrem prošle godine

Jedan od najboljih igrača svih vremena traži nove izazove pošto se rastao sa reprezentacijom Argentine posle Svetskog prvenstva. On sutra puni 50 godina i priznao je da ga privlači prva liga Engleske.

Mediji su povezivali Maradonu sa raznim klubovima, među kojima je i Aston Vila, ali on je negirao bilo kakve pregovore sa bilo kim.

Povezana vest:  Radović najbolji fudbaler Poljske

-Želim da razjasnim da nisam sebe nudio nikome, niti mi je iko išta nudio. Ali, znam da ću se vratiti reprezentaciji jednog dana. To je moja sudbina. Čekam – rekao je Maradona.

Popularni „pibe“ i dalje je ogorčen posle odlaska sa mesta selektora pošto je izgledalo da će mu Fudbalski savez Argentine produžiti ugovor.

Povezana vest:  Pobede Fiorentine i Udinezea

-Oduzeli su mi reprezentaciju na nefer način. Ne želim da pričam o tome, to ne zaslužuje bilo kakve reči. U previše sam dobrom raspoloženju da bih pričao o ljudima koji ne zaslužuju moje reči. Ali, nedostaje mi reprezentacija – rekao je Maradona.