ilievPartizan pobedio golovima u drugom poluvremenu

 

Fudbaleri Partizana pobedili sun danas u Beogradu Jagodinu sa 3:0 u 10. kolu Super lige i tako stekli tri boda prednosti na vrhu tabele.

Golove za crno-bele postigli su Almami Moreira u 52, Ivica Iliev u 86. i Radosav Petrović iz penala u 3. minutu nadoknade vremena.

Partizan sada ima 25 bodova, tri više od Crvene zveze koja sutra gostuje kod Hajduka u Kuli. Rad je treći sa 20, a Vojvodina četvrta sa 19 bodova, a te dve ekipe sastaju se sutra u derbiju kola.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 24. kola i tabela

Partizan je u prvom poluvremenu više napadao, ali je Jagodince spasao golman Igor Bondžulić, koji je imao tri dobre intervencije, kada su pred njega izbijali Kleo u 12, Nemanja Tomić u 20. i Moreira u 34. minutu.

Najizgledniju priliku u prvom poluvremenu imala je, međutim, Jagodina u 45. minutu. Tada je Perica Ognjenović oteo loptu Mladenu Krstajiću, utrčao u šesnaesterac i šutirao sa desetak metara, ali je golman Vladimir Stojković izbio loptu u korner.

Povezana vest:  Milojević: Pokazali smo da znamo kako se igra u Evropi

Crno-beli su, međutim, nedugo posle početka drugog poluvremena postigli prvi gol, iz ne sasvim čiste situacije. Saša Ilić je u 52. minutu uputio loptu do Moreire, koji je uhvatio i dao gol, ali je

loptu pre toga dodirnuo Pjer Boja, koji je bio u ofsajdu.

Sudija nije prekidao igru i Partizan je poveo sa 1:0. Kleo i Boja imali su po jednu dobru priliku, ali je oba puta Bondžulić zaustavljao napade, prvi u duelu sa Brazilcem u 58, a drugi

Povezana vest:  2. KOLO JELEN SUPERLIGE SRBIJE, Nastavlja se borba u domaćem takmičenju

odbranivši šut Kamerunca u 73. minutu.

Domaći tim došao je do 2:0 u 86. minutu, kada je Ivica Iliev izbegao ofsajd zamku, pokupio pas Moreire i konačno savladao Bondžulića.

Konačnih 3:0 postignut je u trećem minutu nadoknade vremena. Jedanaesterac je dosuđen kada je Vladimir Ilić srušio Stefana Babovića, a penal je iskoristio Petrović.