dragan_stojkovic_FSS

Dragan Stojković Piksi: Ne razmišljam o reprezentaciji!

 

:ovek koji je ostavio dubok trag u srpskom I jugoslovenskom fudbalu, trenutno strateg japanskog šampiona Nagoje Dragan Stojković Piksi veli da Srbija u ovom trenutku ima mnogo bolje trenere od njega, a samim tim i kandidate za selektora!

On je poručio da u ovom trenutku uopšte ne razmišlja o mogućnosti da preuzme selekciju Srbije pošto želi ponovo da osvoji Džej ligu!

– Čitam vesti iz Srbije i vidim da brojni ljudi iz sveta fudbala zagovaraju tezu da bih ja bio idealno rešenje za selektora Srbije. Pravo da vam kažem, Srbija u ovom trenutku ima mnogo bolje trenere od mene, samo ih treba pronaći. Ne bih želeo da otkrivam njihova imena, ali ponavljam da su bolji treneri od mene – rekao je Stojković

Povezana vest:  LAV KUP SRBIJE, Stamenković: Najdraži trofej!

Popularni Piksi je svestan da je reprezentaciji Srbije potreban selektor sa pedigreom.

– Možda je dobro što su se povukli Stanković i Vidić. Sveža krv će biti ubrizgana u reprezentaciju, doći će mnogo novih mladih igrača. U takvoj situaciji razumljivo što me mnogi vide na mestu selektora. Ja sam kao igrač bio – vođa. Kao predsednik Crvene zvezde i Saveza takođe sam bio vođa, a i sad sam vođa. Glupo mi je da govorim hipotetički o tome da li bih preuzeo reprezentaciju Srbije. Prvo, niko me nije zvao, a druga mnogo bitnija stvar je da li bi me čelnici Nagoje pustili. Isključivo sam fokusiran na finiš sezone u Japanu. Ostala su nam tri kola do kraja u kojima imamo realne šanse da odbranimo titulu. Znam da vi žurite i želite da ja što pre dođem u Evropu, ali ja ne razmišljam tako. Ovde mi je lepo, čekajte prvo da me neko pozove… Ne može ništa na silu – objasnio je Stojković.

Povezana vest:  Napoli pobedio Bolonju, prenoćiće na prvom mestu