Marakana

PR Zvezde navodno pretio igračima Banata!

 

Fudbalski klub Banat oglasio se saopštenjem u kojem je naveo da je portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski posle meča osmnine finala Lav Kupa Srbije u javnost izneo niz netačnih informacija, dodavši da je PR crveno-belih pretio igračima Banata da će otvoriti kapiju i pustiti navijače Zvezde da ih prebiju.

Saopštenje prenosimo u celosti.

– Upravni odbor FK Banat odaje priznanje svojim igračima za sve što su pružili na utakmici 1/8 osmine Kupa Srbije protiv FK Crvena zvezda.

Povezana vest:  Ronaldo: Bila mi je potrebna pauza

Upravni odbor je iznenađen i zatečen izjavama portparola FK Crvena zvezda, gospodina Nikolovskog, koji je neposredno posle utakmice u sredstvima javnog informisanja izneo niz netačnih i proizvoljnih informacija vezanih za ponašanje igrača FK Banat. U nizu neistina, jedino je istina da je slomljena bočna strana klupe za rezervne igrače na stadionu, što je i konstatovano u zvaničnom zapisniku utakmice.

Što se tiče navoda vezanih za svlačionicu, svi u našem klubu su zaprepašćeni, jer je svlačionica posle utakmice bila u istom stanju kao i pre ulaska naših igrača u nju. Od obezbeđenja utakmice i policije naši igrači su dobili čestitke i pohvale za prikazanu igru, g-din. Nikolovski je to predstavio kao navodni sukob sa istima. G-din. Nikolovski je prećutao činjenicu da je, iz samo njemu znanih razloga, na glas, vičući, pretio igračima našeg kluba da će otključati kapiju i pozvati navijače Crvene zvezde da ih, kako reče, prebiju. Neverovatno!

Povezana vest:  Roma pušta Strotmana u Junajted za 75 miliona evra

FK Banat će izvestiti sve nadležne institucije FS Srbije o svim dešavanjima pre, u toku i posle utakmice sa FK Crvena zvezda.

Na kraju, želimo da istaknemo da je najveća nagrada našem klubu i našim igračima bilo skandiranje „plavi, plavi“, uz gromki aplauz publike na zapadnoj strani stadiona, po završetku utakmice.

FK Crvena zvezda želimo puno uspeha u daljem takmičenju u Kupu Srbije, a svima onima, a takvih je mnogo, koji nas podržavaju u našoj borbi za pravdu i istinu u srpskom fudbalu, najsrdačnije se zahvaljujemo – kaže se u saopštenju Banata.

Povezana vest:  Barselona bez Mesija protiv Intera, Liverpul u Salcburgu