vejn_runi_man_junRuni napustio Old Traford u poluvremenu

 

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi odgledao je samo prvo poluvreme utakmice u kojoj su njegovi saigrači na Old Trafordu pobedili Totenhem s 2-0 u 10. kolu Premiershipa, piše Goal.com.

Runi se u subotu pojavio prvi puta na Old Traffordu nakon sage koja je u drugoj polovini oktobra punila stupce engleskih novina. Podsećamo, prvo je najavio odlazak iz Mančester Junajteda, a to je potvrdio i sam klub, da bi se sve preko noći okrenulo, te je najblji engleski napadač potpisao novi, petogodišnji ugovor koji ga je učinio najbolje plaćenim fudbalerom na svetu.

Povezana vest:  Anjeli: Italijanski fudbal umire

Svejedno, Runi je u čitavoj priči okrenuo navijače “crvenih đavola“ protiv sebe, ako je suditi po razvoju događaja u subotu, koji prenosi eminentni fudbalski portal.

Navijači Junajteda su vređali Runija pesmicama s negativnim konotacijama, te su čak kreirali i uvredljive transparente povezane s navodima da je Runi spavao s prostitukom.

Runi je viđen kako na tribinama potpisuje autograme. Za utakmicu nije konkurisao jer se još uvek oporavlja od povrede zgloba gležnja, zbog koje bi mogao da pauzira još tri nedelje.

Povezana vest:  Đibril Sise završava karijeru u junu

Runi se nije pojavio na svom mestu u drugom poluvremenu, te nastavak utakmice nije odgledao, barem ne na tribinama. Goal.com je pokušao da kontaktira Mančester Junajted kako bi saznao zbog čega Runija nije bilo na tribini u drugom poluvremenu, ali dosad nije uspeo dobiti valjanu informaciju po tom pitanju.