jose-mourinho_real_1LIGA ŠAMPIONA, Grupa G

Real protiv Milana za četvrtu uzastopnu pobedu

 

Fudbaleri Real Madrida igraju sutra protiv Milana, utakmicu četvrtog kola Grupe G i pokušaće da ostvare četvrtu uzastopnu pobedu u Ligi šampiona. Utakmica na San Siru počinje u 20.45 i to će biti prvi meč trenera Reala Žozea Morinja na San Siru, od kako je na kraju prošle sezone otišao iz Intera, sa kojim je osvojio tri trofeja – „duplu krunu“ i Ligu šampiona.

Real, devetostruki šampion Evrope, je prvi u grupi sa devet bodova I ima pet više od Milana, koji je trofej prvaka Evrope osvajao sedam puta. U prošlom kolu u Madridu, Real je pobedio crveno-crne sa 2:0 golovima Kristijana Ronalda i Mesuta Ezila.

Povezana vest:  RADULOVIĆ I JEVTIĆ: Pobeda protiv Bačke uvod u seriju dobrih rezultata

-Vraćam se na San Sir i osećam kao da se vraćam kući. Šteta je što igramo sa Milanom, a ne sa Interom, pošto bih želeo da zahvalim navijačima Intera na podršci u prethodne dve godine – rekao je Morinjo.

Fudbaler Reala Rikardo Karvaljo rekao je da je cilj ekipe da osvoji prvo mesto u grupi.

-Želimo da budemo prvi u grupi i da što pre osiguramo tu poziciju. Da bismo to uradili moramo da ostvarimo dobar rezultat u Milanu. Bili smo bolji na prošlom meču, a siguran sam da igrači Milana žele da pokažu da mogu da nas pobede – rekao je on.

Povezana vest:  Mihajlović: Oprezno sa Etoom

Fudbaleri Milana u utakmicu ulaze posle prvenstvenog poraza od Juventusa (1:2). Ronaldinjo je propustio taj meč, ali će najverovatnije biti u timu protiv Reala.

-Dobro se osećam, uradio sam sve što je bilo potrebno i želim da odigram važnu ulogu u sutrašnjem meču. Želim da učestvujem u velikoj utakmici protiv Reala i da dam sve od sebe – rekao je Ronaldinjo.

Povezana vest:  Gazeta: Naredna nedelja odlučujuća za Mihajlovića

-U prvoj utakmici smo rano primili dva gola, što nam je mnogo otežalo situaciju. Sada moramo da se koncentrišemo na zadatke koje nam trener dodeli, kako bismo osvojili tri boda“, dodao je brazilski fudbaler.

U drugoj utakmici Grupe G Okser od 20.45 dočekuje Ajaks i pokušaće da ostvoji prve bodove, kako bi ostao u igri za plasman u Ligu Evropa na proleće. U prošlom kolu Ajaks je pobedio Okser sa 2:1. Holandski tim ima četiri boda, koliko ima i Milan, dok francuska ekipa još nije osvojila bodove.